Askarruttaa?


#1

Painaako joku mieltä? Kaipaatko tukea tai tekijöitä? Tämä ketju on kaikenlaisia kysymyksiä varten.


Tekoälykokeilujen ilmoitustaulu
#2

Moi! Mua jäi mietityttään se potentiaalinen apu chatbotin tekemiseen. Oli joku henkilö sparrauspisteessä joka osasi neuvoa, ja sitten joku AMK-ihminen Skypessä joka mietti että heiltä saattaisi löytyä apua - miten tämän kanssa voi edetä?


#3

Kyllä vain! @Joel_Pyykko oli pisteellä livenä, ja @Janne_Alatalo Skypen päässä, seuranaan parikin opiskelijaa. Huhuillaanpas vähän :sunny:
T. Johanna ylläpidosta


#4

Moi, täällä on tosiaan 3 AMK-harjottelijaa jotka mahdollisesti voisi auttaa noissa toteutuksissa. @Joni_Korpihalkola @Teemu_Sormunen ja Sami Kauhala (joka näköjään ei ole vielä kirjautunut tänne foorumeille).


#5

Hei tää kiinnostaa. Oon myös kiinnostunut sellaisista valmiista chatbot makereista joita netistä löytyy, enkä yhtään osaa arvioida mikä niistä voisi toimia. Mitenkäs tätä konsultointia voisi edistää? Chatbotti siis tarvittaisiin (oikeastaan 2 sellaista, mutta voisivat kai olla identtiset keskenään).


#6

Moi, pahoittelut myöhäisestä vastauksesta. @Joni_Korpihalkola taisi olla kiinnostunut tuosta chatbot aiheesta. Hän voisi vilkaista läpi vaikka nuo valmiit chatbot makerit mitä olet netistä löytänyt jos asia on vielä ajankohtainen.


#7

Kiitos, olis tosi hyvä jos @Joni_Korpihalkola jaksat!


#8

Tällasen listan löysin. Voitais myös maksaa jonkun verran konsultaatiosta jos tässä tarttis sellaista eikä ite osattais.


#9

Hei. Linkin takana olevilla työkaluilla pystyy lähinnä tekemään asiakaspalvelu tyyppisiä chatbotteja, joille on määritelty kysymykset ja vastaukset jo etukäteen. Googlen DialogFlow:lla pystyisi ainakin tekemään tämmöisen botin helposti, mutta valitettavasti se ei taida tukea vielä suomen kieltä.


#10

Okei, eli tarvitaan vähän enemmän ulkopuolisia ostoja. Meen nyt viikoksi lomalle mutta palataan elokuussa ja mietitään mikä ois kustannustehokas tapa hoitaa meidän kokeilut.


#11

Joni, voiko sun kanssa puhua puhelimessa ja konsultoida tästä chatbotista?


#12

Voi, mut saa tämän päivän jälkeen kiinni numerosta 0405893867.