Biohakkerointia peliin - Hyvinvointia vanhusten palvelutalossa


#1

Tämä on kommenttiketju artikkelille https://www.kokeilunpaikka.fi/fi/experiment/779/

#2

Muistattehan raportoida kokeilun kuukausikuulumiset tähän keskusteluketjuun. Siirtäkää kokeilu myös eteenpäin ehdotus -tilasta.


#3

Kokeilu toteutetaan pienessä, yksityisessä Lappeenrannan Toivokodissa vuoden 2019 alusta. Toteutus hyvin samankaltainen kuin case Kuhmon Biohakkerointi peliin -kokeilussa. Kuhmossa hoitajat ja vanhukset on valittu sekä aloitussessio pidetty. Lappeenrannan kokeilussa molemmat osiot tehdään vielä joulukuun lopulla/tammikuun alussa.


#4

Moikka @Ville_Makela! Oletteko päässeet Toivokodissa vauhtiin? Toivottavasti ehditte raportoida vähän jo ennen perjantaita: kokeilut esillä eduskunnan parlamentaarisessa neuvottelukunnassa.

Samalla tahdon teidänkin kokeilunne aidosti Kokeilu-vaiheeseen. Toimi näin: Kokeilun vaiheet -murupolun alla on painike Siirry seuraavaan vaiheeseen. Klikkaa sitä ohi Rahoitus-vaiheen Kokeiluksi - siinä kaikki. Takaisinkin pääsee, jos menee vauhdilla ohi :slight_smile:

-terkuin Johanna ylläpidosta


#5

Moi @Johanna_Kotipelto! Sielläkin vauhdissa ja aika samassa vaiheessa mennään, mitä Kuhmossa. Upeita juttuja kahden viikon kokeilujakson aikana hoitajat ovat tehneet ja vanhusten kokemukset ovat olleet aika sydäntä lämmittäviä. Siellä on pitkään puhumattomana ollut alkanut tarinoimaan. Musiikkikin on tuonut iloa. Kahden viikon päätteeksi hoitajille ja vanhuksille laitettiin Firstbeat-mittarit ja ne ovat seuraavan viikon aikana analysoinnin alla. Klikkailen kokeilun eteenpäin!

-Ville