Helmi Connect - interaktiivinen infotaulu palvelutalon arkea helpottamassa


#1

Tämä on kommenttiketju artikkelille https://www.kokeilunpaikka.fi/fi/experiment/758/

#2

Hei @Harri_Kuusela1 Tässä pari linkkiä teidän kokeilua muistuttavaan Helsingin kotihoidon palveluun.

Heidän tekemisistään voi varmasti poimia parhaita puolia ja jatkojalostaa ajatusta.


#3

Kiitoksia! Ja juuri noin kuten hahmottelitkin eli best practices on hyvä poimia ja aina näistä poikii uusia ideoita ja uusia vanhojen kombinaatioita. Nuo sisältää samoja elementtejä kuin Helmi Connect, hieman eri vinkkelistä, ja tuntuma että sopivasti erilaista ja jotain yhteistä. Mutta täytyy vielä perehtyä toisenkin kerran ajatuksella…


#4

Jep, aiemmista sovellutuksista saattaa saada hyviä näkökulmia ja poimintoja.

Tämä kokeilun voisi muuten viedä Ehdotus -vaiheesta Kokeilu -vaiheeseen.


#5

No niin, nyt laitettu Kokeiluvaiheeseen. Kiitos muistutuksesta!

Ensimmäiset sketchit järjestelmästä ja näkymistä tehty, huomenna ke 12.12.2018 workshopataan asiakkaan (palvelukodin) kanssa ovatko he samoilla linjoilla. Eka tavoite saada tässä kuussa speksattua MVP ja kategorisoida siihen kuuluvat sisällöt ja toiminnot, ja toiseen kategoriaan jatkokehitysaihiot. Sen jälkeen hardwaren (tabletit, verkkoyhteydet) hankinta jotta päästään konfiguroimaan laitteet ja testattua niiden perustoimivuus.


#6

Helmi Connect kokeilussa valmistellaan vielä sovellusta ja testaamaan pääsemme tammikuun lopussa. Kokeilu on edennyt täysin suunnitelmien mukaan. Nyt jo on kokeilu herättänyt kiinnostusta Päijät-Hämeessä.


#7

Kokeilunpaikka_HelmiConnect_loppuraportti.pdf (591,3 Kt)
No niin - Helmi Connect -kokeilu alkaa olla maalissa. Valmista tuli kyllä jo helmikuun puolella, mutta halusimme vielä tehdä ohjelmistoon muutamia hienosäätöjä käyttäjäpalautteen pohjalta. Hyvin meni ja jatkoa suunnitellaan. Liitteenä koostetta kokeilusta ja pohdintaa tuloksista ja opetuksista.