Kotihoidon reissuvihko


#1

Tämä on kommenttiketju artikkelille https://www.kokeilunpaikka.fi/fi/experiment/720/

#2

Hei,

Kiitos kokeiluehdotuksen jättämisestä. Muista täydentää vastaukset myös tarkennettuihin kysymyksiin ennen hakuajan sulkeutumista 15.10.

t. Ylläpito


#3

Hei ylläpito.
Kokeilumme oli tallennettu luonnoksena. Palvelussanne lukee, että “Julkaisematon kokeilu näkyy vain oman profiilisivusi alla.” Näin ei kuitenkaan ole, vaan a) se näkyy julkaistuna ja lisäksi b) pystyisin muokkaamaan kaikkien muiden käyttäjien kokeiluja.
Onko tämä tarkoituksenmukaista ja tieto-turvallista?


#4

Hei Timo,
kiitos paljon tästä palauteesta ja huomiosta. Näin ei tietenkään tulisi olla ja käymme heti tämän ogelman kimppuun. Tuo bugi on tullut ilmi nyt, joten etsimme virheen ja korjaamme sen.

Elina Ylläpidosta.


Digiviestivihko
#5

Meillä taitaa olla tuolla nyt joku muukin kommenttiketju, mutta yritetään pysyä yhdessä…!

Pieniä haasteita tuli matkaan. Tilasimme komponentit ja sen jälkeen Google tiputti pommin ja lopetti Lähellä-palvelun, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että lähettimet eivät enää näy puhelimissa.

Oli siis otettava käyttöön plan B.
Kävimme viime perjantaina 14.12 keskustelemassa uudesta teknologiasta ja sen toteutettavuudesta T&K kumppanin kanssa, mutta ensimmäinen varsinainen kokeilu tällä viikolla toteutetaan kuitenkin vaihtoehtoisella tavalla, jotta pääsemme ketterästi toimintaan kiinni.

IMG_20181204_094530|690x388


#6

firefox_2018-12-18_09-22-54

Ensimmäinen kokeilukumppanimme Sateenkaarikoti Espoossa briefattiin palvelun käyttöön. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan palautetta ja kommentteja.

Mukavaa Joulunodotusta.
t. TImo


#7

Samoin sinulle @Timo_Kaura!


#8

Uusi vuosi lähtenyt kivasti käyntiin ja kokeilut pyörivät. Odotamme mielenkiinnolla tuloksia, joista lisää vähän myöhemmin.