Miten rahoitukset merkitään?


#1

Olen päivittämässä kokeilumme (Näkemysverkot, #624) kuvausta. Saimme 5000 € rahoituksen, mutta en löydä mistään mitään kohtaa jonne voisin tämän tiedon liittää. Vain yksi rahoitus-kohdassa oleva kokeilu on onnistunut tämmöisen napin löytämään ja muilla rahoitus näyttää nollaa; mutta se nappi on siis olemassa. Mutta koska meillä se rahoitus on, niin olemme toteutusvaiheessa ja minun kai pitäisi siirtää se vaiheeseen “kokeilu”. Mutta kumma kyllä, siellä yhdelläkään hankkeella ei ole rahoitustietoa ollenkaan eli piilotetaanko tämä tieto sitten, kun hanke käynnistyy? Ehkä tällä asialla ei sitten olekaan mitään väliä? Kuka neuvoisi?


#2

Tervehdys Jouni ja anteeksi vastausviive! Totuttelen vielä työtahtiin :slight_smile:

Kokeiluhakujen rahoitus näkyy tällä erää vain kohdassa Kokeilun budjetti, eikä myönnetty rahoitus vielä lainkaan. Emme siis piilota sitä, mutta Kokeilu-vaiheessa budjettitieto on kysymyslistassa alempana kuin Rahoitus-vaiheessa.

Tuo ominaisuus (että kokeilun eri tahoilta saama rahoitus esitetään) palautetaan näkyviin osana rahoituspolun isompaa muutosta. Ja näkemäsi rahoitettu summa Selaa kokeiluja -näkymässä Rahoitus-vaiheessa olevalla kokeilulla viittaa siis sen keräämään joukkorahoitukseen.

Ja lopuksi, kyllä, siirry vain vaiheeseen Kokeilu!

Aurinkoista alkuviikkoa! - Johanna