Ohjaustyökalu ikäihmisen sähköiseen asiointiin


#1

Tämä on kommenttiketju artikkelille https://www.kokeilunpaikka.fi/fi/experiment/736/

#2

Hei Mirva
oliko teidän tarkoitus osallistua Digitaidot sosiaalityössä kokeiluhakuun? Kokeiluehdotus on nyt haastevaiheessa ja osallistuaksenne tuohon rahoitushakuun haaste täytyy viedä kokeiluehdotukseksi. Eli kannattaa viedä haastetta eteenpäin ja muistaa lisästä avainsanaksi digisotetaidot avainsanalistasta. Jos tulee ongelmia me autamme mielellämme.

Aurinkoa,
Elina ylläpidosta


#3

Team Sataedun kokeilu on pyörähtänyt hyvin liikkeelle. Maanantaina 12.11.2018 pidettiin aloituspalaveri, jossa suunniteltiin aikataulu seuraavasti:
Ohjaustyökalun sisällön luonti eli koulutuspaketti sekä kokeilun kohderyhmän valinta vuoden loppuun mennessä.
Kokeilun yhteistyökumppaneihin yhteydenotto, kokeilun markkinointi marras-joulukuun alun aikana,
Tammikuussa 2019 kokeilun käyttöön otto, koulutukset ja kokeilut.
Helmikuussa 2019 kokemusten keruuta ja yhteenvetoa.
#kokeilut #digisotekokeilut @KokeilunPaikka @KokeilevaSuomi @Motivaoy.

Marraskuun tuulisin terveisin, Mirva


#4

Hei,

Muistakaa siirtää kokeilua vielä yksi vaihe eteenpäin “rahoitus” --> “kokeilu”. :slight_smile:


#5

Kokeilu siirtynyt hyvään vauhtiin. Viimeisten viikkojen aikana ATK-suunnittelua, yhteistyökumppanien etsimistä ja löytämistä. Ohjaustyökalun sisältö alkaa myös hahmottua. Tiimi Maaria Hemiä, Saija Hurme ja Mirva Saarinen ovat erittäin motivoituneita ja innostuneita :sunny: :star_struck:


#6

Mahtava homma! Muistakaa myös ilmoittautua 11.12 sparraustilaisuuteen, jos vain suinkin pääsette paikan päälle tai linjoille.


#7

Uusi vuosi on alkanut ohjaustyökalun suhteen vauhdikkaasti. Viimeisten päivien aikana sähköinen ohjaustyökalu on saavuttanut viimeisen muotonsa ja ATK-asiantuntijamme Pasi Holmströmin avustuksella työkalu alkaa olla valmis kokeiltavaksi. Käytännön ongelmien ratkaisujen tuloksena sähköinen ohjaustyökalu päädyttiin toteutettavan verkkolinkkinä. Linkki annetaan 21.1.19 valituille koekäyttäjille. Kokeiluaikaa on 31.1.19 asti ja 28.1.19 toteutetaan käyttäjien kokemuksista webpropol-kysely ja sen perusteella kerätään palaute. Eli jännittynyttä, innostunutta ja odottavaa alkuvuotta on tiedossa :sweat_smile: :ok_hand: :boom: