Tapahtumat


#1

Tässä ketjussa sa vapaasti jakaa tietoa erilaisista tapahtumista. Tänne päivitetään tiedot meidän järjestämistä tulevista tapahtumista, mutta toki kaikenlainen tietojen ja taphatumien levittäminen on hyvästä :star_struck:


#2

Moikka!
Tässä ensimmäisen tilaisuuden livestriimauksen linkki: https://youtu.be/V4yolbgXUg4


#3

Tervetuloa vielä kaikille meidän keskusteluryhmään!

Täällä nyt sitten keskustelemaan ja jakamaan tietoa. Tuossa yllä on tässä viestiketjussa tuo linkki tämän päivän tilaisuuteen. Laitamme tähän kanavaan tietoja omista tapahtumista ja te taas voitte jakaa omien sidoryhmien ja omia tapahtumia :slight_smile:

@Mari_Virtanen @Timo_Kaura @Tuuli_Turja @Otto_Mattsson @Mirva_Saarinen @Katri_Patronen @Minna_Helynen @Harri_Kuusela1 @Tuula_Loytty @Jaana_Utti @Taneli_Varis @Lea_Gynther @Johanna_Kotipelto

Tiia Nikkilä, Heikki Waris, Tuula Puruvesi huhuilaan vielä mukaan erikseen.


#4

Moikka,
tässä linkki ensi perjantain Kokeiluklinikkaan klo 14.00-15.00 Join Skype Meeting tulemme linjoille hyvissä ajoin, viimeistään 13.45, niin testataan yhteys. Klinikalle saa siis tulla ihmettelemään kokeilun aloitusruljanssia ja tietty jos on jotian mikä mieltä painaa, niin me vastaillaan. Linjoilla on ainakin @Taneli_Varis ja @Elina_Ovaskainen

Kuullaan perjantaina! :raising_hand_woman::raising_hand_man:

@Mari_Virtanen @Timo_Kaura @Tuuli_Turja @Otto_Mattsson @Mirva_Saarinen @Katri_Patronen @Minna_Helynen @Harri_Kuusela1 @Tuula_Loytty @Jaana_Utti @Lea_Gynther @Johanna_Kotipelto


#5

Moi,
Kokeiluklinikkamme ei välttämättä tällä kertaa osunut oikeaan saumaan tai sitten hommat ovat lähteneet hyvin käyntiin. Voitte joka tapauksessa esittää täällä toiveita tapahtumista sekä sparrauksesta ja palvelemme myös muissa kanavissa Hyvää viikonloippua! :relieved:


#6

Hei,

Digisotekokeilujen ensimmäinen sparraus on siis 11.12 klo 13-16. Tässä tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautuminen. Suosittelen kaikille ja etenkin kick-offin missanneille paikalle tuloa ja muiden kokeilijoiden kanssa verkostoitumista.

Luvassa on huippumielenkiintoinen setti kokeilujen vaikuttavuuden vahvistamisesta ja toinen tehokkaassa viestinnässä huomioitavista asioista.

Tervetuloa sparraukseen 11.12.pdf (420,3 Kt)

@Mari_Virtanen @Timo_Kaura @Tuuli_Turja @Otto_Mattsson @Mirva_Saarinen @Katri_Patronen @Minna_Helynen @Harri_Kuusela1 @Tuula_Loytty @Jaana_Utti @Heikki_Waris


#7

Kiitos tästä, vaikuttaa hyvältä ja tarpelliselta, erityisesti tuo viestintäpuoli. /Harri


#8

Hienoa, kiitos! Olen paikalla :slight_smile:


#9

Kuhmolaiset ovat mukana etäyhteydellä saman pöydän äärestä. Tavataan linjoilla! t. Riikka


#10

Hieno juttu! Muistakaas myös muut kokeilijat ilmoittautua vielä tänään.


#11

Hei,

Tässä 11.12.2018 sparraustilaisuuden materiaalit.

Vaikuttavuusketju.pdf (1,1 Mt)
KOKEILUNPAIKKA_viestintäohje_digisotekokeilut 2018.pdf (913,9 Kt)
Yleisinfo_11.12.2018.pdf (468,3 Kt)


#12

Hei,

Seuraava sparraus on 29.1.2019 klo 14-16. Toiveiden mukaisesti pidämme tämän Skypessä etäosallistumisen helpottamiseksi ja keskustelun mahdollistamiseksi.

Ohjelma tarkentuu myöhemmin, mutta mielellämme kuulemme jos teillä on toiveita koulutuksista tai aiheista jotka voisivat kokeiluanne hyödyttää. Aiemmissa kokeiluhauissa on tarjottu esimerkiksi pitchaus -koulutusta.

Jouluterveisin,
Taneli


#13

Hei,

Tässä olisi parin viikon päästä olevan sparraustilaisuutemme ohjelma. Luvassa on Helsinki Think Companyn pitämä pitchaus opetus. Tavoitteena on oppia kertomaan tiiviisti, informatiivisesti ja innostavasti omasta kokeilusta - taito josta on hyötyä jo kokeiluhaun päätösseminaarissa (jonka ajankohta varmistuu tällä viikolla :slight_smile: )

Päätösseminaariin liittyy myös sparrauksen “ennakkotehtävä”. Pohtikaa ennalta kenen olisi syytä kuulla kokeilustasi sen toimintatapojen levittämiseksi tai jatkon mahdollistamiseksi. Pyrimme sitten mahdollisuuksien mukaan kutsumaan heitä päätöstilaisuuteenkin.

Sparrauksen ilmoittautumislinkki tulee vielä tällä viikolla - stay tuned!

-Taneli

Digisote Skype-sparraus 29.1.2019.pdf (453,9 Kt)

@Mari_Virtanen @Timo_Kaura @Tuuli_Turja @Otto_Mattsson @Mirva_Saarinen @Katri_Patronen @Minna_Helynen @Harri_Kuusela1 @Tuula_Loytty @Jaana_Utti @Heikki_Waris


#14

Hei, onko päätösseminaarin päivämäärä jo tiedossa? T.Minna /SomeHaukku


#15

Hei, Varmistamme ajankohdan vielä tällä viikolla. Päivä on joka taoauksessa maaliskuun jälkipuoliskolla.


#16

Heipähei taas!

Tässä ilmoittautumislinkki sparraukseen: https://www.lyyti.fi/reg/Digisotekokeilujen_sparraus_291_3355
Ilmoittautukaa mielellään koko tiimin voimin vaikka kerääntyisittekin saman ruudun taakse.

Päätösseminaarista luvatusti lisätietoa:

Iloksemme voimme todeta päätöstilaisuuden järjestettävän osana Sairaanhoitajapäivien ohjelmaa 22.3.2018. Sairaanhoitajapäivät ovat suuri tapahtuma ja paikalla on varmasti paljon henkilöitä joita kokeilujen mallit ja tulokset kiinnostavat. Varatkaa tämä aika kalentereihinne, sillä kyseessä on tosiaan lähtökohtaisesti pakollinen osallistuminen ainakin yhdeltä tiimiläiseltä. Sairaanhoitajapäivien ohjelmamme tarkentuu vielä, mutta tarkoituksena on, että pääsette kaikki kertomaan muutamassa minuutissa omasta kokeilustanne. Tätä ajatellen pitchaus-sparraus on varmasti paikallaan. :wink:

@Mari_Virtanen @Timo_Kaura @Tuuli_Turja @Otto_Mattsson @Mirva_Saarinen @Katri_Patronen @Minna_Helynen @Harri_Kuusela1 @Tuula_Loytty @Jaana_Utti @Heikki_Waris @Ville_Makela


#17

Kiitos päätösseminaarin ajankohdan vahvistamisesta jo hyvissä ajoin, kuulostaa erinomaiselta pitää Sairaanhoitajapäivien yhteydessä!

-Tuuli


#20

Hei Taneli,

Ylempänä ketjussa 29.1. sparrauspäivän ajankohdaksi on merkitty klo 14-16, mutta ilmoittautumislomakkeessa 13-14.45. Kumpi ajankohta on oikea?

-riikka-


#21

@Riikka_Kahkonen Ilmoittautumislomakkeeseen on näköjään päässyt putkahtamaan virhe, korjataan…

14-16 on oikea ajankohta.


#22

JEES! Tämä on hienoa! Mikäpä olisi parempi paikka päästä esille :+1:, varsinkin kun aiheeni koskevat potilasohjausta ja henkilöstön perehdyttämistä :grinning:.