Tarvitsisin poistaa ideani Pikiou mahdollisimman pikaisesti


#1

Hei,

Tarvisin poistaa ideani mahdollisimman nopeasti, koska siitä on poikinut liiketoiminnallisesti parempi idea. Mutta poisto- ja tukipyyntönappula ei toimi.

Kiitos.

Mikko Aliranta


#2

Moi MIkko,
tuo kokeilu ei näy julkisesti, mutta haluatko, että se poistetaan siis kokonaan?

Elina


#3

Se on parempi, jos saisi kokonaan pois. Koska ihmiset käy “sneakkailee” googlesta tietoja sitten joudun selittämään heille, että kokeiluhankeessa idea on vanha ja nyt tämä on uusi idea ja nyt olemme päässee tähän vaiheeseen eli jos vanhan poistaa niin kyselyjä ei tule niin ei myöskään tule mitään ennakkokäsitystä mitä esittelen. Helpottaa startup-yrittäjan elämää, kun ideat elää koko ajan.


#4

Kiitoksia :smiling_face_with_three_hearts:


#5

Terve Mikko, pahoittelut etten ehtinyt tähän aikaisemmin mukaan! VNK rahoitti kiertotalouskokeilut sillä ajatuksella, että kokeilujen tulokset jaetaan avoimesti Kokeilun paikassa (rahoituksen läpinäkyvyys ja vaikuttavuus). Emme siis voi luopua rahoittamiemme oppien jakamisesta. Siten kokeiluasi ei voida poistaa kokonaan.

Ehdotan sinulle ratkaisuksi, että sanoitat kokeilusi kuvaukseen (ingressi / ja tai useita kohtia kokeilun kuvauksessa) että tämä VNK:n rahoittama kokeilusi on toiminut vain esiasteena. Jos olet kehittämässä sitä avoimesti, sinun kannattaa varmaan tuoda linkki uuteen juttuusi tänne (uusi versio täällä). Ja jos taas et ole avoin vielä, noilla em. sanoituksilla sinun pitäisi pärjätä.

Kiitos Mikko ymmärryksestäsi!
Johanna ylläpidosta


#6

Selvä homma.