Tekoäly ratkomaan rakennetun ympäristön terveyshaasteita


#1

Tämä on kommenttiketju artikkelille https://www.kokeilunpaikka.fi/fi/experiment/586/

#2

Täydellinen idea!-Mitä nopeampaa tajutaan sisäilmaongelmien kokonaiskuva ja miten siihen liittyy niin monia eri osa-aluita ja miten näistä kaikista osa-alueista on vaikka kuinka paljon dataa… Niin rakennuksista, itse homeista, vocceista, materiaaleista, päästöistä jne… kuin oireista ja niiden hoitamisesta ja tutkimisesta…Ja monesta eri maasta. Sitä nopeampaa tämä suuri katastrofaalinen ihmisten sairastuttamiskierre saadaan pysäytettyä. Tällaisella olisi monessa muussakin maassa tarvetta, kuin Suomessa ja nyt olisikin mahdollisuus kansainväliseen konseptiin <3 Uskaltakaamme olla etunenässä…eikä vasta sitku muutkin.


#3

Terveet tilat 2028 on haltioissaan - juuri tuo rakennusmateriaaleja koskevan tiedon sirpaloituminen, yhteismitattomuus, piiloutuminen organisaatioihin vaikeasti mihinkään sovitettavissa olevaan muotoon tai liikesalaisuuksien pimeään viidakkoon on ajanut monet ihmisaivot solmuun - jos tekoälyn saisi liikkeelle avaamaan jumeja, tuomaan tietoa tarvitsijalle, niin arvelen Outin olevan oikeassa. On enemmän voitettavaa kuin hävittävää. :slight_smile:


#4

Kiitos Outi, kun jätit haasteen Kokeilun paikkaan. Seuraavaksi muotoilemme haasteet teemoiksi, joista avautuu kokeiluhaku 9.5. Seuraa Kokeilunpaikka.fi -verkkosivua, Twitteriä ja Facebookia, ja pysy perillä kokeiluhaun käänteistä - erityisesti jos haluat toteuttaa kokeilun.


#5

Uusi yhtenäinen kohderyhmä Oulun poliisitalosta: https://yle.fi/uutiset/3-10254105 @Mari_Vesala @outiugas @Marika_Paavilainen Tässäkin tapauksessa kokemusten todenperäisyys nousi esiin :disappointed: