Yrityksen riskien ja arvokuilujen ennustemalli


#1

Tämä on kommenttiketju artikkelille https://www.kokeilunpaikka.fi/fi/experiment/554/

#2

Hei,

Ensinnäkin pitää tätäkin keskustelualustaa kokeilla :slight_smile:

Toisekseen, onko kenelläkään mitään kommentoitavaa/kysyttävää/kehitettävä jättämääni haasteeseen: Palveluprosessin kuilujen yhteisöllinen mallintaminen

Kolmanneksi: testin mukaan tämän keskusteluketjun otsikko on jokin aiempi versio jättämäni haasteen otsikosta. Tuossa lienee jonkinlainen bugi tms.

Tuula


#3

Kiitos Tuula ja Jussi, kun jätitte haasteen Kokeilun paikkaan. Hyvä huomio tuo otsikointi, siinä täytynee olla bugi, joten laitetaan korjauslistaan!

Seuraavaksi muotoilemme haasteet teemoiksi, joista avautuu kokeiluhaku 9.5. Seuraa kokeilunpaikka.fi -verkkosivua, Twitteriä ja Facebookia, ja pysy perillä kokeiluhaun käänteistä - erityisesti jos haluat toteuttaa kokeilun.


#4

Yritin siirtää tämän haasteen seuraavaan vaiheeseen, mutta en tajua miten se on tehtävissä. Onko jotain automatiikkaa???


#5

Hei Tuula,
kun menet muokkaamaan haastetta, niin alhallaa on laatikko, jossa voit siirtää kokeilua eteenpäin. Siellä kohta kohdalta voit edetä niin, että pystyt muokkaamaan haasteen kokeiluehdotukseksi.

Elina


#6

Kun menen muokkaamaan haastetta on alimmaisena tämä keskusteluketju ja sen edellä “poista julkaisusta” ja sen edellä “Pitkä kuvaus”. En näe laatikkoa…


#7

Meillä on siellä bugi joka korjataan asap. Tottahan toki tuosta kohtaa pitää päästä eteenpäin, mutta jostain syystä se laatikko sieltä puuttuu. Pahoittelut.


#8

@Tuula_Loytty nyt löytyy tuo palkki tuosta haasteen alta, josta pääsette muotoilemaan haastetta eteenpäin kokeiluehdotukseksi.

Aurinkoa,
Elina


#9

Moi Tuula ja Jussi,
Vielä on muutama päivä aikaa viilata hakemusta. Muutamia tarkennuksia olisi hakemukseen hyvä saada. Onko toteutuskaupungit jo tiedossa? Ja kuinka tuo budjetti/resurssit jakautuu tekijöiden kesken?

Aurinkoa loppuviikkoon ja viimeisiin viilauksiin,
Elina ylläpidosta